INTIME

Το ντέρμπι που κρίνει τον τίτλο στην Ολλανδία

Στην 27η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος ο Άγιαξ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

propoli

Δύσκολη αποστολή έχει η Φέγενορντ που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη μαχητική Ουτρέχτη.

ΒΙΛΕΜ- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Η Βίλεμ διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Η Φορτούνα προέρχεται από νίκη με 3-1 κόντρα στην Έμμεν. Μέχρι τότε όμως είχε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Βίλεμ.

ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ-ΦΙΤΕΣΕ

Εντός έδρας η Ντε Χαάγκ έχει μόλις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, ενώ δέχεται σχετικά εύκολα γκολ. Η Φίτεσε προέρχεται ήττα από την Χέρακλες με 2-0. Μακριά από το γήπεδο της είναι αδύναμη. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Για την παραμονή της παλεύει η Ντε Γκραάφστσαπ που νίκησε εκτός έδρας με 0-3 την Χέρενφεν. H Χέρακλες νίκησε με 2-0 την Φίτεσε. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΠΡΕΝΤΑ-ΦΕΝΛΟ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για έξι αγωνιστικές παραμένει η Μπρέντα. Η Φένλο έχασε με 0-1 από την Αϊντχόφεν. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπρέντα.

ΤΣΒΟΛΕ-ΕΜΜΕΝ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε εκτός έδρας η Τσβόλε, επικρατώντας με 0-2 της Εξέλσιορ. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Έμμεν έχασε με 3-1 από την Φορτούνα Σιτάρντ. Εκτός έδρας είναι επικίνδυνη. Η επιλογή είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Αήττητη για έξι αγωνιστικές πορεύεται στο πρωτάθλημα η Ουτρέχτη, έχοντας ωστόσο τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες. Απρόσμενη ήττα με 2-3 για την Φέγενορντ από την Βίλεμ. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η επιλογή είναι:OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΑΓΙΑΞ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Η ήττα από την Άλκμααρ με 1-0 μπορεί να στοιχίσει στον Άγιαξ το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά στο Άμστερνταμ  είναι αήττητος έχοντας έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Αϊντχόφεν νίκησε δύσκολα την Φένλο με 1-0. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Άγιαξ.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Στην έδρα της η Χέρενφεν έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Εξέλσιορ έχασε με 0-2 από την Τσβόλε. Η επιλογή είναι: Νίκη για Χέρενφεν.

ΑΛΚΜΑΑΡ- ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Η Αλκμάαρ έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της. Η Γκρόνινγκεν νίκησε 1-0 την Ντε Χάαγκ. Εκτός έδρας έχει: τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για  Αλκμάαρ.

Loading