Τριάρα ο ΟΦΗ στον Παναιτωλικό, “κόλλησαν” στη λάσπη ΑΕΛ και Άρης

Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Ναμπί, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, οδήγησε την ομάδα του στην πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

propoli

Ο Άγγλος άσος ήταν μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις των «ομιλίτων» ενώ σκόραρε με απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 26ο και στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Για να έρθει ο Βουό έξι λεπτά πριν τη λήξη και να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα ενώ στην ίδια φάση ο Κουτσιανικούλης είχε δοκάρι!

Η ομάδα του Αγρινίου δικαιούται πάντως να φωνάζει για τη λάθος υπόδειξη του διαιτητή Κοτσάνη, από την οποία αφενός έμεινε με παίκτη λιγότερο, στο 70’, μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κυριακίδης, αφετέρου ήταν και η… αιτία για το 2-0. Ενώ είχε και το χαμένο πέναλτι του Μοράρ στο 38ο λεπτό, με το οποίο αν είχε ισοφαρίσει, ενδεχομένως να υπήρχε κι άλλη εξέλιξη στο ματς…

Πλέον, ο ΟΦΗ ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Στα αξιοσημείωτα και το… 10Χ10, πλέον, στα παιχνίδια μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων όπου νικητής ήταν ο εκάστοτε γηπεδούχος.

ΑΕΛ – Άρης 0-0

ΑΕΛ και Άρης ήρθαν 0-0 για την 17η αγωνιστική της Super League στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο της AEL FC Arena, που ήταν στα χειρότερά του, σε ένα παιχνίδι με πολύ μέτριο (όπως είναι λογικό) θέαμα.

Λίγες και καλές στιγμές είχε η αναμέτρηση, με κορυφαία το δοκάρι του Μιλοσάβλιεβιτς στο 70’ για τους γηπεδούχους, ενώ στα μέσα του πρώτου μέρους είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαργκάν (27’) οι μεν και με τον Ντιγκινί οι δε λίγο μετά.

Στους 23 βαθμούς πλέον οι «κίτρινοι», οι οποίοι… προσπέρασαν τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους 19 και λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη οι «βυσσινί».

«Λαβώθηκαν» Κωνσταντινίδης-Βέλεθ για τους φιλοξενούμενους.

Loading