Τσεκ στα έξι τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους UCL

Ένα…βήμα από τ΄ αστέρια βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο δευτεραθλητής Ελλάδας, έχοντας ισχυρή παρακαταθήκη τον θρίαμβο (4-0) της περασμένης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζει απόψε  (22:00) την Κράσνονταρ στο Krasnodar Stadium, προκειμένου να «σφραγίσει» την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League, της δόξας και του χρήματος.

Μια πρόκριση που θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA και βεβαίως στον αριθμό των ομάδων που θα έχουμε στην Ευρώπη από την σεζόν 2021/22.

propoli

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έτσι θα βρεθεί για 19η φορά στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, στην κλήρωση της Πέμπτης στο Μονακό(19:00), σε περίπτωση πρόκρισης, θα είναι στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, (έχει 44.000 βαθμούς και είναι 35ος στην UEFA), αποφεύγοντας σίγουρα έως τώρα Λεβερκούζεν, Σάλτσμπουργκ, Βαλένθια και Ίντερ.

Ο ΑΠΟΕΛ, που πάντως σταμάτησε τον Άγιαξ στο ΓΣΠ (0-0), κρατώντας τον μετά από ένα σχεδόν χρόνο και 14 συνεχόμενα ματς στην Ευρώπη (Champions League)… άσφαιρο, θα αναζητήσει στο Άμστερνταμ ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί.

Τρεις αγώνες αύριο και ισάριθμοι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένοι στις ρεβάνς των play off στο UCL…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading