Φερέιρα: «Είναι κρίμα το γκολ που δεχθήκαμε»

Δυσαρεστημένος από την κατάληξη του αγώνα και την ήττα της ομάδας του στις καθυστερήσεις, αλλά όχι απογοητευμένος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ  Αμπέλ Φερέιρα επεσήμανε τους παράγοντες της ήττας από την Σλόβαν στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.
Αναλυτικά όσα είπε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα για τον ΠΑΟΚ:

«Ο αντίπαλος με μισό σουτ κατάφερε κι έβαλε ένα γκολ. Ξέραμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη με αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε καλύτερα. Τουλάχιστον μία από τις 3-4 φάσεις που είχαμε, έπρεπε να την κάνουμε γκολ. Είναι κρίμα το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά από ένα μακρινό βολέ, η ομάδα μας ανέβαινε στο γήπεδο. Ήρθε η σύγχυση που είδαμε και μπήκε το γκολ. Χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα.»

propoli

Για το αν συνεχίζει ο ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί: «Το αν κάποιος είναι φαβορί, ή όχι, το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Να βάζουμε τουλάχιστον το ένα γκολ, στις ευκαιρίες που έχουμε.»…

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading