INTIME SPORTS

Φουντώνει η μάχη για την έξοδο στο Europa League

Η μάχη για τη συμμετοχή στο Europa League της επόμενης σεζόν συνεχίζεται στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League,  με τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη να έχουν σχετικά εύκολες αποστολές. Το πιο δύσκολο έργο το έχει ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

propoli

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ήττα για τον Πανιώνιο με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη αγωνιστική, αν και μέχρι το 65’ λεπτό του αγώνα οι «κυανέρυθροι» κατάφερε να αντέξουν. Στη Νέα Σμύρνη οι γηπεδούχοι δεν έχουν σταθερότητα, γεγονός που αποτυπώνεται από την έως τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή έχοντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Απόλλων έχει πολλές αδυναμίες, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην εντός έδρας ήττα του από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-2. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη, ενώ σε δέκα αγώνες έχει μια ισοπαλία και εννιά ήττες. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Πανιώνιο προκειμένου να μην τεθεί σε αμφισβήτηση η παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Η επιλογή μπορεί να είναι: νίκη για τον Πανιώνιο και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΜΙΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ξάνθη ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στα Πηγάδια έχει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες(!). Παρόλα αυτά δέχεται δύσκολα γκολ στο γήπεδο της, ενώ όταν κερδίζει διατηρεί το μηδέν στην άμυνα. Όσον αφορά στη Λαμία, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχασε από τον Παναιτωλικό με 0-2. Μακριά από την έδρα της έχει συνολικά μια νίκη, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας και δεν έχει νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες  μακριά από τη Λαμία. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Ξάνθη και No/Goal.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ήττα επέστρεψε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνοντας με 1-0 από τον Άρη. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και «καίγονται» για τη νίκη. Στα Γιάννενα έχουν τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εντός έδρας έχουν σχετικά καλή αμυντική λειτουργία με εννέα γκολ παθητικό. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ισοπαλία στη Λειβαδιά με 0-0. Μακριά από την Αθήνα η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Η ΑΕΚ προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η «Ένωση» θέλει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης του πρωταθλήματος που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Εντός έδρας έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα και την δεύτερη καλύτερη άμυνα σε εντός έδρας αγώνες. Ο ΟΦΗ έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 στο Ηράκλειο κόντρα στην Ξάνθη. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να νικήσει και περιορίστηκε σε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την ΑΕΚ από το ημίχρονο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Νίκη για τον Ατρόμητο μετά από αρκετό καιρό με 0-1 στη Λάρισα. Στο Περιστέρι έχει πετύχει μέχρι στιγμής πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε μια φορά. Ο Λεβαδειακός απέσπασε ισοπαλία στο γήπεδο του από τον Παναθηναϊκό με 0-0. Μακριά από τη Βοιωτία έχει μόλις δυο ισοπαλίες και επτά ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Ατρόμητο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Σημαντική νίκη για τον Παναιτωλικό στη Λαμία με 0-2. Βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και διεκδικεί την είσοδο του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Στο Αγρίνιο έχει πετύχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ηττήθηκε δυο φορές. Η Λάρισα έχασε στις καθυστερήσεις στο γήπεδο της από τον Ατρόμητο. Μακριά από τη Θεσσαλία έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες.  Επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Παναιτωλικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΡΗΣ

Σημαντικός αγώνας για τις δυο ομάδες αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Στην Αρκαδία έχει μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Νίκη για τον Άρη με 1-0 επί των Ιωαννίνων την περασμένη Κυριακή, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται πλέον στην πρώτη πεντάδα και να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Europa League. Μακριά από την Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

Loading