ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Χατσερίντι: «Δεν έδειξα ασέβεια στον Ιβάν Σαββίδη»

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Μόσχα, στο περιθώριο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την τοπική Σπαρτάκ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιστατικό που προκάλεσε την ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη, αναφέρθηκε ο αμυντικός του Δικεφάλου, Εβγέν Χατσερίντι σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της Ουκρανίας.

propoli

«Την ώρα που πηγαίναμε να χαιρετήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι Ρώσοι από την διπλανή εξέδρα άρχισαν να με προκαλούν. Γνωρίζω ρώσικα και κατάλαβα ότι μου φώναζαν «έλα εδώ» και μου έδειχναν δάχτυλα.

Συνήθως συγκρατούμαι αλλά μου ήταν αδύνατο να μη δείξω κάποια αντίδραση. Και έτσι τους έδειξα τις επικαλαμίδες μου που έχουν τα χρώματα της Ουκρανίας» τόνισε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια είχα προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό μου Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: «Ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια». Του απάντησα πως δεν είχα καμιά διάθεση να δείξω ασέβεια και δεν το έκανα. Προκλήθηκα και με την κίνησή μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».

Loading