Όρθιος (ξανά) μέσα στην Τούμπα ο Άρης

O Άρης υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του εντός έδρας απώλεια (1-1), με ένα γκολ του Βέλεθ στο 85ο λεπτό, που ισοφάρισε το υπέροχο τέρμα του Βιεϊρίνια στο 39′.

propoli

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια πάντως με ένα γκολ που ήταν οφσάιντ, με τον σκόρερ να είναι ελάχιστα πιο μπροστά τη στιγμή που φεύγει η μπάλα από το πόδι του Ματίγια.

Το ματς…

O Άρης ήταν καλύτερος στο α’ μέρος (αν και ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή). Έκοψε κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων ενώ επιθετικά αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική πάσα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει τόσο στο κόρνερ του Λάρσον στο 17′ (κακή κεφαλιά του Γκαρσία) όσο και στο 33′ όταν ο Γκαρσία αντί να πασάρει έξω από την περιοχή, έκανε σουτ, τελείως άστοχο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έκανε μόνο ένα σουτ προς την εστία και βρήκε το γκολ! Στο 39′ ο Βιεϊρίνια έπιασε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Κουέστα και έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Άρης ήταν και πάλι ελαφρά ανώτερος. Ο Παντελίδης είχε διαβάσει καλά τον ΠΑΟΚ και τον δυσκόλευε στην δημιουργία φάσεων. Ούτε οι αλλαγές του Λουτσέσκου βοήθησαν. Και στο 85′ χτύπησε με τον Βέλεθ. Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και ο κεντρικός αμυντικός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Άρης αμύνθηκε σωστά στα τελευταία λεπτά που ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και κράτησε το 1-1 παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Σάκχοφ(56΄ Ολιβέιρα), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί(67′ Πέλκας), Ζαμπά, Μπίσεσβραρ(88′ Σβιντέρσκι), Άκπομ

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Koυέστα, Κόρχουτ(85′ Βαλεριάνος), Βέλεθ, Τζανακάκης, Ρόουζ, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία(87′ Ιντζόγλου), Μαρτίνες(64′ Γιουνές), Λάρσον, Ντιγκινί

Loading