INTIME SPORTS

Ώρα για ντέρμπι “αιωνίων” στη Superleague

Τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν το ντέρμπι «αιωνίων» θα έκρινε ακόμη και τον πρωταθλητή της Super League. Ωστόσο ο φετινός αγώνας Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός περιορίζεται μόνο στο γόητρο των δυο ομάδων.

propoli

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο αγωνιζόμενος απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΜΙΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας αγωνίστηκε στην Ξάνθη από όπου έφυγε με «λευκή» ισοπαλία (0-0). Οι Αρκάδες χρειάζονται τους βαθμούς και εντός έδρας δείχνουν ότι έχουν την ικανότητα να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Ενδεικτικό είναι ότι εντός έδρας φέτος μετρούν πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Λαμία ήρθε και αυτή ισόπαλη με 1-1 κόντρα στα Γιάννινα, παραμένοντας αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Εκτός έδρας, φέτος, έχει απολογισμό δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ο Παναιτωλικός συνέτριψε τον Πανιώνιο με το εμφατικό 5-0 και έχει ως στόχο μια θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. Στο Αγρίνιο μετρά έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ είναι ιδιαίτερα παραγωγικός στην έδρα του με 20 γκολ ενεργητικό. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το πρωτάθλημα, καθώς νίκησε και τον Ατρόμητο με 3-0. Εκτός έδρας ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει εκπληκτική συγκομιδή με εννιά νίκες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για ΠΑΟΚ  και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στη Λαμία. Στα Γιάννενα η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εντός έδρας ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μαχητικός και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ακόμα μια νίκη. Η Λάρισα πήρε νίκη-οξυγόνο με 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: 2 ΩΣ 3 ΓΚΟΛ.

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ούτε κόντρα στον Απόλλωνα τα κατάφερε ο ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0. Στο Ηράκλειο οι Κρητικοί προσπαθούν αλλά δεν καταφέρνουν να χαρούν τους βαθμούς της νίκης. Ο εντός έδρας απολογισμός τους είναι τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Λεβαδειακός έχασε με 2-0 από την Λάρισα. Εκτός έδρας είναι αδύναμος έχοντας μια νίκη, δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Πρόκειται για έναν αγώνα η εξέλιξη του οποίου μπορεί να κρίνει πολλά για την παραμονή των δυο ομάδων στη Super League. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον ΟΦΗ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας από τον ΠΑΟΚ. Εντός έδρας, στο Περιστέρι, η ομάδα του Κάναντι έχει θετικό απολογισμό μετρώντας επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Ο Ατρόμητος σκοράρει στους περισσότερους αγώνες του. Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μακριά από το ΟΑΚΑ ο «δικέφαλος» του Νότου έχει πέντε νίκες δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:GOAL/GOAL.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πήρε εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ. Στην έδρα τους οι «πράσινοι» συγκέντρωσαν σημαντικούς βαθμούς έχοντας επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-1 τον Άρη. Έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας μετρά επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΞΑΝΘΗ

Ο Πανιώνιος υπέστη βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό με 5-0. Στη Νέα Σμύρνη έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι «κυανέρυθροι» είναι ομάδα που σκοράρει και χρειάζεται το γκολ απέναντι στην Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ισοπαλία με 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στους τελευταίους δέκα αγώνες η Ξάνθη έχει μια νίκη, επτά (!) ισοπαλίες και δυο ήττες. Μακριά από την έδρα της μετράει δυο ήττες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Πανιώνιο.

ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Άρης ηττήθηκε με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Απόλλωνας πήρε ισοπαλία με 0-0 από τον ΟΦΗ. Εκτός έδρας είναι αδύναμος έχοντας μια νίκη, μια ισοπαλία και δέκα ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ και νίκη για Άρη.

Loading