Πυρά του Γκαρσία κατά των διαιτητών: «Δεν μας σέβονται καθόλου»

Για την ήττα της ομάδας του από την Βέροια αλλά και για τις διαιτητικές αποφάσεις μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Όπως έχω πει τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία. Όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικά για αυτούς.

Όλη αυτή η κατάσταση, το πώς παίζεται η μπάλα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι’ αυτούς. Γενικά, η Super League 2 τους βοηθάει να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θέλω να τους ευχαριστήσω κυρίως για το δεύτερο μέρος, όπου έβγαλαν μεγάλη δύναμη.

Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, οι παίκτες μου χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες. Εκεί κρίνονται όλα. Ξέρω ότι ανήκουμε στον ΠΑΟΚ Β και τα παιδιά πρέπει να γίνουν καλύτερα, ξέρω ότι στη Super League 2 υπάρχουν καλοί διαιτητές, αλλά νιώθω ότι επειδή ως ΠΑΟΚ Β δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δε μας δίνουν αρκετή σημασία οι διαιτητές. Εφόσον ο ΠΑΟΚ Β δεν πρόκειται να ανέβει, οκ δεν τους απασχολεί πολύ να μας δώσουν σημασία.

Οι παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σκληρά για κάθε παιχνίδια και νομίζω, ότι αξίζουν τον σεβασμό όλων. Υπάρχουν παιδιά που έχασαν χρόνο, λόγω τραυματισμών κι αξίζουν τον σεβασμό».

Δείτε επίσης: Δερμιτζάκης: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που θέλω να βλέπω»