Τζιτζικώστας: “Επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών”

Για απαράδεκτη, προκλητική και επιζήμια συμφωνία έκανε λόγο ο Απόστολος Τζιτζικώστας από το βήμα της συνεδρίασης της Αυτοδιοίκησης για το Σκοπιανό που βρίσκεται σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

propoli

“Δημοψήφισμα τώρα, ο λόγος στους Έλληνες” κατέληξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν η ΚΕΔΕ, η ΕΝΠΕ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.

Σε κλοιό διαδηλωτών η συνεδρίαση

Δεκάδες διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η ευρεία συνάντηση αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων για τις εξελίξεις στο ζήτημα της πΓΔΜ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν εκτενώς οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων και θα κατατεθούν προτάσεις από την Αυτοδιοίκηση και τους άλλους φορείς με στόχο την έκδοση σχετικού Ψηφίσματος.

Της συζήτησης προηγήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Τζιτζικώστας: "Επιζήμια η συμφωνία των Πρεσπών" (live)

Δείτε ζωντανά τη συγκέντρωση

Με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, πραγματοποιείται τώρα στη Θεσσαλονίκη η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.

Gepostet von Livemedia.gr am Mittwoch, 27. Juni 2018

Loading