Ένταση και διακοπή στο Δ.Σ. της Θεσσαλονίκης με στέλεχος της Χρυσής Αυγής (vd)

Της Μαρίας Βλάχου
 Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου όταν πήρε το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

propoli

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής ανέβηκε στο βήμα για α μιλήσει για το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης που θα ψηφιστεί σήμερα αναφέρθηκε στο θέμα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη χθες στα Σκόπια λέγοντας: «Καλούμαστε να τοποθετηθούμε σε μία σειρά θεμάτων πλην ενός σκόπιμα. Θα έπρεπε να μην αγνοείται το λαϊκό αίσθημα που εκφράζεται με τα συλλαλητήρια.

Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι κοινές , η στρατηγική είναι να περάσει η προδοσία με λιγότερες αντιδράσεις» είπε ο κ. Ματθαιοπουλος προκαλώντας την εντονή αντίδραση των δημοτικών συμβούλων.

Διακοπή στο Δ.Σ.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να ακούσει το σώμα τα πρακτικά με την επίμαχη φράση του δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής.

Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα του αφαίρεσε το λόγο «λόγω της προσβολής προς το δημοτικό σώμα» και ο κ. Ματθαιόπουλος αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης με στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έκανε λόγο για «προδοσία», αναφερόμενος σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους

Gepostet von politic.gr am Montag, 1. Oktober 2018

Δείτε επίσης: ΙΣΑ: «Καμπανάκι» προς τους πολίτες – «Να κάνουν εμβόλιο»

Loading