Ανεξάρτητος ο Κ.Ιακώβου από την παράταξη Ορφανού

Σε δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» με επικεφαλής τον Γιώργο Ορφανό προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ιακώβου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «η πολυδιάσπαση δυνάμεων όπως αυτή αποτυπώθηκε στο νέο δημοτικό συμβούλιο είναι αποτέλεσμα της απλής αναλογικής και οδηγεί τους Ο.Τ.Α. σε αδιέξοδο. Η προσπάθεια υπέρβασης αυτού του αδιεξόδου είναι υποχρέωση όλων όσοι αντιλαμβανόμαστε την σημασία μίας λειτουργικής διοίκησης, όλων όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και ασπαζόμαστε τις ίδιες ιδέες».

propoli
Η ανακοίνωση καταλήγει με τη δήλωση της διαθεσιμότητας του κ. Ιακώβου προς την προσπάθεια που ξεκινά η νέα δημοτική αρχή υπό τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων της ανακοίνωσης του δημοσιοποίησε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ιακώβου.
Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν ότι το πρώην στέλεχος της παράταξης Ορφανού προαλείφεται για επικεφαλής του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσαν την παραίτηση τους από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» με επικεφαλής τον Νίκο Ταχιάο  πέντε εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα ονόματα των οποίων “ακούγονται επίσης για θέσεις ευθύνης στο Δήμο.
Οι παραιτήσεις των πέντε στελεχών της παράταξης του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Νίκου Ταχιάου.

 

Loading