Ανησυχητική στασιμότητα στον ΠΑΟΚ

Ανησυχητική στασιμότητα στον ΠΑΟΚ. Αν και σε λιγότερο από μήνα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει λύσει τα βασικά ανοιχτά προβλήματά της, που είναι η επιλογή νέου προπονητή, η ε…. Ανησυχητική στασιμότητα στον ΠΑΟΚ. Αν και σε λιγότερο από μήνα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει λύσει τα βασικά ανοιχτά προβλήματά της, που είναι η επιλογή νέου προπονητή, η ε…. ροη

propoli
Αν και σε λιγότερο από ένα μήνα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει λύσει τα βασικά ανοιχτά προβλήματά της, εν τούτοις τίποτα δεν κινείται στο «στρατόπεδο» του ιστορικού συλλόγου και η στασιμότητα που παρατηρείται στην ΚΑΕ δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Ψάχνει οικονομικές λύσεις ο προσωρινός πρόεδρος της ΚΑΕ

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΚΑΕ, Άρης Καρακούσης, που διαδέχτηκε τον παραιτηθέντα Μπάνε Πρέλεβιτς, με τις ευλογίες της διοίκησης του ΑΣ, ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγες μέρες κι έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών λύσεων, ώστε να μπορέσει να δρομολογηθεί η συγκρότηση της ομάδας στην καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Παρελθόν οι ξένοι, τους ακολουθούν και οι Έλληνες

Οι ξένοι παίκτες της περασμένης περιόδου, έχοντας μάλιστα να λάβουν χρηματικά ποσά από την λήξασα σεζόν αναζήτησαν την συνέχεια της καριέρα τους σε άλλους συλλόγους, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνουν και οι Ελληνες που δεν μπορούν να περιμένουν στο διηνεκές.

Πολλά ανοιχτά θέματα λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Η διοίκηση του ΑΣ περιμένει οικονομικές λύσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο τελευταίος προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνει πρόθυμος να συνδράμει και να εμπλακεί στα της ΚΑΕ ουσιαστικά. Έτσι, αν και η προθυμία είναι δεδομένη, κάτι που φαίνεται και από την πολυπρόσωπη παρουσία εκπροσώπων της ΚΑΕ στην σημερινή κλήρωση της Basket League, τα ανοιχτά θέματα παραμένουν ανοιχτά κι ενώ σε λίγες μέρες η ομάδα θα έπρεπε να μπει στο προπονητήριο για την έναρξη των προπονήσεων.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Αν και σε λιγότερο από μήνα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει λύσει τα βασικά ανοιχτά προβλήματά της εν τούτοις τίποτα δεν κινείται στο «στρατόπεδο» του ιστορικού συλλόγου και η στασιμότητα που παρατηρείται στην ΚΑΕ δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΚΑΕ, Άρης Καρακούσης με τις ευλογίες της διοίκησης του ΑΣ, ανέλαβε καθήκοντα πριν λίγες μέρες κι έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών λύσεων, ώστε να μπορέσει να δρομολογηθεί η συγκρότηση της ομάδας στην καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Οι ξένοι παίκτες της περασμένης περιόδου, έχοντας μάλιστα να λάβουν χρηματικά ποσά από την λήξασα σεζόν, αναζήτησαν την συνέχεια της καριέρα τους σε άλλους συλλόγους, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ κάτι αντίστοιχο κάνουν και οι Ελληνες που δεν μπορούν να περιμένουν στο διηνεκές.

Η διοίκηση του ΑΣ περιμένει οικονομικές λύσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά ο τελευταίος προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνει πρόθυμος να συνδράμει και να εμπλακεί στα της ΚΑΕ ουσιαστικά.

Έτσι, αν και η προθυμία είναι δεδομένη, κάτι που φαίνεται και από την πολυπρόσωπη παρουσία εκπροσώπων της ΚΑΕ στην σημερινή κλήρωση της Basket League, τα ανοιχτά θέματα παραμένουν ανοιχτά κι ενώ σε λίγες μέρες η ομάδα θα έπρεπε να μπει στο προπονητήριο για την έναρξη των προπονήσεων.

Loading