INTIME

Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που η φωτιά «τυλίγει» το διαμέρισμα του 52χρονου

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 52χρονος στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης. Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο του Politik.gr.

propoli

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 03:00 το πρωί, στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο άτυχος άνδρας, στην οδό Μακεδονικής Αμύνης 25, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να καταφθάνει μετά από ειδοποίηση άμεσα στο σημείο με 14 άνδρες και έξι οχήματα.

Η πυρκαγιά που «τύλιξε» στις φλόγες όλο το διαμέρισμα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τύπου, έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις.

Για τα αίτια της φωτιάς διενεργείται προανάκριση, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Politik.gr από τη στιγμή που οι φλόγες καίνε μανιωδώς το διαμέρισμα της πολυκατοικίας:

Η στιγμή που η φωτιά καίει ολοσχερώς διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί ένας άνθρωπος

Δείτε το βίντεο της Politik από τη φωτιά που έκαψε ολοσχερώς ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήμερα των Χριστουγέννων και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα.https://politik.gr/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%AD/

Gepostet von politic.gr am Mittwoch, 26. Dezember 2018

 

Loading