Βουλευτής διαμαρτυρήθηκε επειδή του ζήτησαν να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ!

Είναι απίστευτο και όμως… ελληνικό – Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διαμαρτυρήθηκε επειδή του ζήτησαν να κόψει εισιτήριο στην 83η ΔΕΘ.

propoli

O βουλευτής μάλιστα, έστειλε και επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, για να διαμαρτυρηθεί για το εν λόγω θέμα.

Το αντίτιμο της εισόδου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι επτά ευρώ, ωστόσο «κακοφάνηκε» στον Δημήτρη Καβαδέλλα, βουλευτή στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε ο κ. Καβαδέλλας για να παραπονεθεί στον πρόεδρο της Βουλή, υποστηρίζει πως έλαβε πρόσκληση να παραστεί στα εγκαίνια της Διεθνής έκθεσης Θεσσαλονίκης, αλλά ο ίδιος πήγε τέσσερις μέρες μετά τα εγκαίνια, πιστεύοντας ότι θα ισχύει.

Του ζήτησα να αγοράσει εισιτήριο όπως κάθε πολίτης

Οι υπεύθυνοι στην είσοδο της ΔΕΘ, όμως δεν αναγνώρισαν την πρόσκληση που αφορούσε τα εγκαίνια και του ζήτησαν να περάσει από το ταμείο και να βγάλει εισιτήριο, όπως κάνει κάθε πολίτης.

Ο κ. Καβαδέλλας την προτροπή αυτή των υπευθύνων την ερμήνευσε ως διάθεσή τους να παρουσιάσουν τους βουλευτές σαν τζαμπατζήδες και προσεβλήθη.

Σύγκριση με… Ιταλία

Με επιστολή του ενημερώνει για το γεγονός τον κ. Βούτση και μάλιστα του αναφέρει πως σε αντίστοιχη έκθεση που είχε πάει στην Ιταλία , οι Ιταλοί του διέθεσαν μέχρι και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του βουλευτή, όπως λέει.

Ο κ. Καβαδέλλας προχωράει και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι στην έκθεση δεν θα πήγαινε να αγοράσει τρακτέρ, μπογιές ή εργαλεία αλλά για να τιμήσει τη Θεσσαλονίκη και τους διοργανωτές της. Φτάνει δε στο σημείο να πει ότι για εκείνον θα ήταν «μια μεγάλη ταλαιπωρία να περπατάει επί 2 ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».

Τέλος, ο κ. Καβαδέλλας στέλνει με την παρακάτω επιστολή στο πρόεδρο της Βουλής, τον παρακαλεί να του γνωρίσει τις ενέργειες που θα κάνει εναντίον των υπευθύνων της έκθεσης.

Δείτε την επιστολή:

Loading