φωτογραφία αρχείου

Γιαννούλης: Παλαιοκομματικού τύπου η κατάργηση του γραφείου του πρωθυπουργού

«Η κατάργησή του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη έχει να κάνει με πολιτικά συμπλέγματα όχι με την ουσία. Πρόκειται για μια παλαιοκομματικού τύπου ρεβανσική διάθεση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στον Flash και τους Θόδωρο Παπαδόπουλο και Σταμάτη Βαλασιάδη.

propoli

Κάνοντας απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος είπε πως πρόκειται «για μία σημαντική, πολιτικά και σε ποσόστωση , επικράτηση της ΝΔ» και ευχήθηκε η διαφορά των 8 μονάδων να γίνει αφετηρία για έναν πολιτικό μετασχηματισμό χωρίς εκπτώσεις σε αξία και πολιτικό χαρακτήρα. «Το 32% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν αφορά ένα θνησιγενές κόμμα αλλά φαίνεται η ισχυρή δομή και σύνθεση των ανθρώπων του» είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς τα σχολιάσει τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης είπε πως «στη Νέα Δημοκρατία πάντα άλλο λένε, άλλο σκέφτονται και άλλο κάνουν. Είναι πρωτοφανής η πρώτη απόφαση, το πρώτο προεδρικό διάταγμα με το οποίο η δημόσια ραδιοτηλεόραση και το ΑΠΕ- ΜΠΕ υπάγονται στον πρωθυπουργό ως υπηρεσίες. Αυτό δεν θα το δείτε πουθενά»

Και πρόσθεσε: «Οι δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις στην ΕΕ διέπονται από αξίες. Δεν μπορείς για δεύτερη φορά να τις καταπατάς, δεν είναι μπανανία».

Loading