Δ. Θεσσαλονίκης: Η ορκωμοσία Ζέρβα και συμβούλων (vds)

Ρεπορτάζ: Μαρία Βλάχου, Αντώνης Τσολναράς

propoli
Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του Κωνσταντίνου Ζέρβα και των δημοτικών συμβούλων του Δ. Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είχε γεμίσει ασφυκτικά, ενώ πολύς κόσμος υπήρχε και έξω από αυτήν.

Με αγκαλιές και φιλιά εισήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το πρόγραμμα της τελετής της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Τελετάρχη, Δρ. Μ. Τατάγια και συνεχίστηκε με το χαιρετισμό του υπουργού Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκου.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία της ορκωμοσίας του νέου δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με την υπογραφή πρακτικού και την παράδοση Διασήμου από τον προκάτοχό του, Γιάννη Μπουτάρη.

Σημειώνεται πως το φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τον κόσμο να ξεπερνά τα 1.000 άτομα, ενώ αμέσως μετά την τελετή της ορκωμοσίας ακολούθησε εκδήλωση με έξοδα του νέου δημάρχου.

Δείτε εικόνες και video του Politik.gr:

Η μητέρα του Κ. Ζέρβα
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκος Ταχιάος
Ο Κ. Ζέρβας με τον βαφτισιμιό του, Νικόλα
Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κούδας

Πίσω από τον Κ. Ζέρβα, οι επικεφαλής παρατάξεων (από αριστερά) Π. Ψωμιάδης, Μάκης Κυριζίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος και Μιχάλης Τρεμόπουλος
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Loading