Εγκαίνια του περιπτέρου της ZeniΘ

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας ZeniΘ στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.
Η ZeniΘ – είπε ο κ. Χατζηδάκης – είναι μια εταιρεία «παρούσα ταυτόχρονα στη λιανική του φυσικού αερίου, αλλά και την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και είναι μια επιχείρηση που είναι αποτέλεσμα, σήμερα πια, μιας επένδυσης μιας μεγάλης και αξιόπιστης ιταλικής εταιρείας της ΕΝΙ στην Ελλάδα».

Αυτό – συνέχισε ο υπουργός – «είναι διπλά καλό, πρώτον διότι αυξάνονται οι επιλογές των καταναλωτών και δεύτερον γιατί είναι ένα σήμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία (…) Θέλουμε ένα απελευθερωμένο ευρωπαϊκό περιβάλλον για την ενέργεια με πολλές και καλές επιλογές για τους καταναλωτές».

propoli

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρέσβης της Ιταλίας στην Αθήνα, Εφίζιο Λουίτζι Μάρας που υπογράμμισε τη σημασία της ελληνικής αγοράς για το ιταλικό επιχειρείν, ο εκπρόσωπος της Eni και αντιπρόεδρος ZeniΘ Pietro Galizzi που ανέλυσε τις προτεραιότητες της εταιρείας τονίζοντας ότι “στηρίζουμε την ελληνική αγορά και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε εδώ στο προσεχές μέλλον”, ο διευθύνων σύμβουλος της ZeniΘ Federico Regola, που παρουσίασε την πορεία της εταιρείας και τα νέα προϊόντα που παρέχει στους καταναλωτές, καθώς και ο διεθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της ZeniΘ Εμμανουήλ Εξαρχουλάκος και ο αντιποεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Γιουτίκας.

Η ZeniΘ – σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της – ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει, μεταξύ άλλων, μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, βοηθώντας στον έλεγχο των μηνιαίων εξόδων κάθε νοικοκυριού που θέλει να απολαύσει κορυφαία ενέργεια, πληρώνοντας ένα σταθερό και προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα.

Επίσης η εταιρεία προσφέρει την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ και την Υπηρεσία 24/7 Home Emergency, σε συνεργασία με την ΑΧΑ, δωρεάν για όλους τους πελάτες της. Σημειώνεται ότι, η ZeniΘ βραβεύθηκε για τις πρόσθετες υπηρεσίες της στα φετινά Loyalty Awards (τον Απρίλιο του 2019). Η εταιρείααναδείχθηκε σε Βronze νικητή σε δύο ενότητες, την Best in Loyalty & Engagement στον κλάδο της Ενέργειας για την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ΑΧΑ, καθώς και την Best Use of Rewards & Incentives για την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading