Εκδήλωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ για τις νέες τεχνολογίες και την επιχειρηματικότητα

Την Παρασκευή 14/12/2018 θα πραγματοποιηθεί  στο Κεντρικό Αμφιθέατρο ΤΕΕ/ΤΚΜ στις 17:00-20:00 εκδήλωση με τίτλο «Οι φοιτητές ρωτούν, οι αρμόδιοι απαντούν».

propoli

Πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνεται από την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ και την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, όσο και για νέους μηχανικούς που πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Ο πρώτος θεματικός άξονας της εκδήλωσης με τίτλο «Πολυτεχνείο, Νέες Τεχνολογίες, Έρευνα & Καινοτομία» θα παρουσιάσει το διαρκώς εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο της επιστήμης του μηχανικού, τις νέες προκλήσεις και τη σημασία της καινοτομίας που παράγουν οι Πολυτεχνικές Σχολές.

Ο δεύτερος θεματικός άξονας της εκδήλωσης έχει τίτλο «Νεανική Επιχειρηματικότητα & Αγορά Εργασίας, Επαγγελματικά Δικαιώματα» και θα καλύψει ζητήματα που αφορούν κάθε τελειόφοιτο της Πολυτεχνικής, καθώς και τους νέους μηχανικούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο ιδιότυπο, ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Loading