Συνάντηση Καράογλου με αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης

Τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου επισκέφθηκε, σήμερα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και τού έθεσε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Αφού ευχήθηκαν στον κ. Καράογλου “καλή και γόνιμη θητεία”, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέφρασαν την ελπίδα “στη διάρκεια αυτής, να θεμελιωθεί μεταξύ μας μια στενή κι επιτυχημένη συνεργασία που θα στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης”.

propoli

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν -μεταξύ άλλων- “η πρόσληψη των 1500 ειδικών φρουρών και η επίδραση που θα έχει στο Σώμα” και προτάθηκε “να ενισχυθεί η Θεσσαλονίκη με Αστυνομικούς μέσω τακτικών και συμπληρωματικών μεταθέσεων”.

Μεταφέρθηκε, επίσης, στον υφυπουργό “η τεράστια πίεση που έχει επιφέρει στο αστυνομικό προσωπικό, η επέκταση και αναμόρφωση του αεροδρομίου Μακεδονία”, ενώ συζητήθηκαν και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Επαναδιατυπώθηκαν, δε, οι προτάσεις της Ένωσης “για θέσπιση αξιοκρατικού Κώδικα εσωτερικών μεταθέσεων και για ίδρυση Περιφερειακού Ιατρείου της ΕΛ.ΑΣ. στο 424 ΓΣΝ”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καράογλου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θα προωθήσει αρμοδίως τα αιτήματά τους.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading