Η εταιρία Zeniθ στην 84η ΔΕΘ

Διαδραστικό “ταξίδι” εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία, προσφέρει στους καταναλωτές η εταιρία Zeniθ η οποία συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ.

propoli

Η εταιρία παροχής ολοκληρωμένης ενέργειας γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, δίνοντας τη δυνατότητητα σε όσους επισκεφθούν το περίπτερό της στη ΔΕΘ να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

“Μέσα από τους διαγωνισμούς της ZeniΘ, ένας τυχερός επισκέπτης θα είναι ο μεγάλος νικητής ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου Smart, ενώ 20 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο. Επίσης, σε όλους τους επισκέπτες που κάνουν αίτηση για ρεύμα και φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, η εταιρεία δημιούργησε μια μοναδική προσφορά, προσφέροντας 3 μήνες δωρεάν πάγια σε φυσικό αέριο και ρεύμα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Επίσης, προσκαλεί το κοινό που θα επισκεφτεί το περίπτερό της να συμμετέχει στο διαδραστικό ταξίδι εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από μία διασκεδαστική εμπειρία γεμάτη ενέργεια.

“Η ΖeniΘ δεν αποτελεί μόνο τον πανελλαδικό πάροχο κορυφαία ενέργειας, αλλά και ενεργειακό σύμβουλο! Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να εκπαιδευτούν στη σωστή χρήση ενέργειας, με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, μέσω των energy tips, να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα στην καθημερινότητα του αλλά και να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

H ΖeniΘ φιλοξενείται στην 84η ΔΕΘ στο Χώρο Ιδιαίτερη Προβολής, Stand No 18, μπροστά από το Pale de Sports και στο Περίπτερο 10, Stand 10.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading