INTIME

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από τα ΜΑΤ που λένε διαδηλωτές «Βούλγαρους»

Νέο βίντεο όπου φαίνεται και ακούγεται καθαρά από άνδρα των ΜΑΤ να φωνάζει «Βούλγαρους» διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη ήρθε στη δημοσιότητα.

propoli

Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι από το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτέμβρη όπου ακούγεται ξεκάθαρα η φράση «Βούλγαροι» που φέρεται να ειπώθηκε από άνδρες των ΥΑΤ (ΜΑΤ) και συγκεκριμένα από διμοιρία των Αθηνών, προς τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την συμφωνία των Πρεσπών, δημοσιεύει το typosthes.gr.

Η καταγγελία

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης Εμμανουέλα Κετσιατζή διέταξε την σύλληψη τριών αστυνομικών, μέλη διμοιρίας των ΜΑΤ καθώς και του επικεφαλής αξιωματικού της, που φέρει τον βαθμό του αστυνομικού Διευθυντή (συνταγματάρχη). Για το ίδιο περιστατικό καθώς και για επίθεση σε βάρος του, κατέθεσε μήνυση o δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης.

Ψάχνουν τον οπλοφόρο

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την καταγγελία πως ένας διαδηλωτής απείλησε φωτορεπόρτερ με όπλο στο συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Λάμπρος Τσόγκας.

Loading