Καλαφάτης: «Η διοίκηση σαμποτάρει τον εαυτό της»

Αιχμές εξαπέλυσε προς τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Καλαφάτης, κάνοντας λόγο για «διοίκηση, που σαμποτάρει τον ίδιο της τον εαυτό».

propoli

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Καλαφάτης και απαντώντας στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θ. Παππά και τον εντεταλμένο σύμβουλο Λ. Ζαχαριάδη που τοποθετήθηκαν για το θέμα της καθαριότητας τόνισε ότι «σήμερα είχαμε αποκαλυπτήρια! Έγινε καθαρό ότι έχουμε μια διοίκηση η οποία αντιπολιτεύεται τον ίδιο της τον εαυτό! Αυτά που ακούστηκαν από μέλη της διοίκησης Μπουτάρη εναντίον άλλων μελών της “Πρωτοβουλίας”, που κάποτε ήταν συνδιοίκηση είναι πρωτόγνωρα.

Ακούσαμε ότι με ευθύνη δική της απέτυχε να υλοποιήσει σημεία του ίδιου του προγράμματός της, όπως η υπογειοποίηση κάδων. Και όχι γιατί έφταιγε η αντιπολίτευση. Η ίδια η διοίκηση σαμποτάρει τον εαυτό της».

«Δεν έχουμε κουραστεί να λέμε ότι αυτή η διοίκηση δεν μπορεί», είπε ο κ. Καλαφάτης και μίλησε για δικαίωση της παράταξής του. «Εμείς οι «Εντάξει» δικαιωνόμαστε. Ο μόνος χαμένος είναι οι Θεσσαλονικείς», τόνισε ο κ. Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης κατέληξε: «Βλέπουμε ένα δήμαρχο που, αντί να λύνει προβλήματα, αναγκάζεται να γίνει… διαιτητής. Να προσπαθεί να διευθετήσει τον εσωτερικό αλληλοσπαραγμό. Δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στην “Πρωτοβουλία”, αλλά τι γίνεται τελικά εις βάρος των πολιτών».

Δείτε επίσης: Και άλλη ανεξαρτητοποίηση στους «Εντάξει»

Loading