Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Ροτόντα και την περιοχή του ΑΠΘ

Ειδική επιχειρησιακή δράση οργανώθηκε βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα και σε χώρους εντός και γύρω από το ΑΠΘ, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

propoli

Στο πλαίσιο αυτό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., ομάδων ΔΙ.ΑΣ., του Ειδικού Κινητού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ελέγχθηκαν 79 άτομα (48 Έλληνες, 31 αλλοδαποί) και 21οχήματα και προσήχθησαν εννέα.

Συνελήφθησαν έξι άτομα. Τα τέσσερα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε αύλειο χώρο του ΑΠΘ., καθώς, έπειτα από έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν δέματα με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 166,6 γραμμαρίων, τα οποία προόριζαν για εμπορία, και περίπου 600 ευρώ από τη διακίνηση των ναρκωτικών. Άλλα δύο άτομα κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Τέλος, βεβαιώθηκαν τροχονομικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση.

Loading