ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Ελ Καντουρί, Ενρίκε

Δύο επιστροφές και δύο απουσίες μέτρησε σήμερα ο Αμπέλ Φερέιρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Αγιαξ (6/8), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωινό πρόγραμμα που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας δε συμμετείχε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη, «ενθύμιο» που απέκτησε από χτύπημα που δέχτηκε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο «Δικέφαλος» (σ.σ. το περασμένο Σάββατο, στην Ολλανδία) απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Μαροκινός μέσος έμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποφόρτιση.

propoli

Με ατομικό πρόγραμμα κινήθηκε και ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος ταλαιπωρείται από επιβάρυνση στους οπίσθιους μηριαίους. Η σοβαρότητα της κατάστασής του, όπως αναφέρεται από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Στην προπόνηση, αντίθετα, επανέκαμψαν κανονικά τόσο ο Αντερσον Εσίτι, όσο και ο Δημήτρης Πέλκας, έχοντας αμφότεροι ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχαν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε, ακόμη, σήμερα την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020. Οι Θεσσαλονικείς όρισαν εξ’ αρχής ως όριο για τις κάρτες που θα διέθεταν στους υποστηρικτές της ομάδας τις 22.000, αριθμός που καλύφθηκε. 

«Είναι επίσημο! Το πρώτο sold out αφορά τα διαρκείας της σεζόν! Οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου», ανέφεραν οι «ασπρόμαυροι», σε δύο διαφορετικές αναρτήσεις τους για το γεγονός, σε λογαριασμούς τους στο διαδίκτυο. 
 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading