«Πλημμύρισε» με χιλιάδες δρομείς η Θεσσαλονίκη! (pics+vd)

του Αντώνη Τσολναρά

propoli

Με χιλιάδες δρομείς «πλημμύρισε» το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δίνει την εκκίνηση στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και η Θεσσαλονίκη «πλημμυρίζει» από δρομείς!https://politik.gr/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%B7-%CE%B8%CE%B5/

Gepostet von politic.gr am Samstag, 13. Oktober 2018

Στις 18:45 η Κατερίνα Νοτοπούλου έδωσε την εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου δρόμου των 21 ΧΛΜ με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή Λεωφόρου Νίκης, στο ύψος του ΟΛΘ) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, με τους χιλιάδες δρομείς να «ξεχύνονται» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

«Πλημμύρισε» με χιλιάδες δρομείς η Θεσσαλονίκη! (pics+vd)

Στις 21:15 θα διεξαχθεί ο «Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων», με αφετηρία από το δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Φέτος η διοργάνωση «έσπασε» κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας τις συνολικά 18.000 εγγεγραμμένους δρομείς από 56 χώρες. Με την παρουσία καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων αθλητών, ο φετινός Ημιμαραθώνιος υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και νέα ρεκόρ.

«Πλημμύρισε» με χιλιάδες δρομείς η Θεσσαλονίκη! (pics+vd)

Για τα κυκλοφοριακά

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την ασφάλεια των δρομέων, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου δεν επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 15:30 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

  • Στη Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στην 30η Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου,
  • στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της,
  • στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος της, και
  • στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

«Πλημμύρισε» με χιλιάδες δρομείς η Θεσσαλονίκη! (pics+vd)

Loading