Στήριξη Γεννηματά σε Μπουτάρη

Τη στήριξη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

propoli

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας «Το Κίνημα θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα. Πήραμε την απόφαση ως Κίνημα Αλλαγής ότι θα στηρίξουμε και πάλι τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες του χώρου μας, γιατί τιμούμε το έργο τους και τις σχέσεις με τους πολίτες”.

Επίσης η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ είπε πως επικεφαλής της επιτροπής του Κινήματος για τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 θα είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και τόνισε πως «πάρα πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τους βασικούς υποψήφιους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε πως «Το αίμα νερό δεν γίνεται και ο νοών νοείτο».

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Χρήστος Παπαστεργίου.

 

Loading