Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από σήμερα ο Κ. Ζέρβας

Στο νέο γραφείο εντός του δημαρχείου Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο τελευταίος στο πλαίσιο της ενημέρωσης που θέλει να έχει πριν αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, βρέθηκε σήμερα στον δεύτερο όροφο του μεγάρου και είχε και τις πρώτες του επαφές.

propoli

«Έχουμε μπροστά μας δύο μεταβατικούς μήνες και από σήμερα – 1η Ιουλίου – θα υπαρχει καθημερινή παρουσία στο δημαρχείο και δική μου και του μελλοντικού γενικού γραμματέα του δήμου, του κ. Φωτόπουλου. Στόχος είναι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο, ώστε μέχρι τις 31 Αυγούστου να υπάρχει εικόνα της κατάστασης που επικρατεί και με αυτόν τον τρόπο από την 1η Σεπτεμβρίου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενημερωμένη η καινούργια διοίκηση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Ζέρβας.

Τετ-α-τετ με Μπουτάρη

Στο πλαίσιο των επαφών που ξεκίνησαν από σήμερα για τον νέο δήμαρχο, υπήρξε και συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Εγώ το είπα εξαρχής ότι εμείς ετοιμάζουμε έναν φάκελο με όλες τις εκκρεμότητες, με όλες τις τρέχουσες δουλειές του δήμου σε κάθε διεύθυνση. Περιλαμβάνονται πλήρη στοιχεία, ποιο είναι το υπεύθυνο στέλεχος του δήμου, ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, σε τι φάση βρίσκεται το έργο, από που προέρχονται οι πηγές χρηματοδότησης και τι χρονοδιάγραμμα υπάρχει μέχρι να ολοκληρωθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος δήμαρχος.

Συνοδευόμενος από τον Ευ. Φωτόπουλο

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα όπως φάνηκε και από τη σημερινή πρώτη επίσκεψη αλλά και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, θα είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμης Φωτόπουλος. Ο τελευταίος θα είναι ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ το υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο σχήμα διοίκησης θα γίνουν γνωστά μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δεδομένου ότι οι δύο από τους επικεφαλής των παρατάξεων, Νίκος Ταχιάος και Κατερίνα Νοτοπούλου είναι υποψήφιοι βουλευτές.

«Πρέπει να περιμένουμε από τη μια πλευρά για να δούμε ποια θα είναι οι κατάληξη και ποιες θα είναι και οι δικές τους αποφάσεις και από την άλλη πλευρά για να δούμε ποια θα είναι η καινούργια κυβέρνηση που θα προκύψει» τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Loading