Συκιές:Ταινία και βουτιές κάτω από τα αστέρια

Προβολή ταινίας …με βουτιές κάτω από τα αστέρια προτείνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στους Θεσσαλονικείς για την υποδοχή του Αυγούστου.

propoli

Η ειδική βραδιά πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στις 10.30 μ.μ.. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ).

Όσοι επισκεφθούν αύριο το βράδυ το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή μιας κινηματογραφικής ταινίας… μέσα από την πισίνα.

Απαιτούμενος εξοπλισμός …το μαγιό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία εκτός πισίνας, σε άνετα τραπεζοκαθίσματα.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης-Συκεών, Δημήτρης Απατσίδης, «θα ξεκινήσουμε πειραματικά με κολύμπι και βουτιές για μικρούς και μεγάλους κάτω από τα αστέρια και την προβολή μιας ταινίας-έκπληξη και ανάλογα με την ανταπόκριση, σκεφτόμαστε να το καθιερώσουμε, ίσως ακόμη και σε εβδομαδιαίο ρυθμό».

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Νεάπολης-Συκεών υπενθυμίζει ότι:

το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, καθώς και προγράμματα εκγύμνασης για όλους (παιδιά, ενήλικες, ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ).

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading