Σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών για τα χρηματοδοτικά προγράμματα

Στελέχη του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, και φορείς, συναντήθηκαν νωρίτερα στο υπουργείο, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) Ιωάννη Τσιωνά.

propoli

Επίκεντρο των συζητήσεων αποτέλεσε η διαμόρφωση υποβολής προτάσεων έργων προς χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την περίοδο 2021-2029.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΣΕΘ σχετικά με την συνάντηση, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσιωνάς κατέθεσε τις προτάσεις του ΟΣΕΘ, οι οποίες αφορούν στον στρατηγικό σχεδιασμό των επιβατικών μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και τις ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες. Η πρωτοβουλία του υπουργείου αφορά στην καλύτερη προετοιμασία και συνέργεια των προτάσεων».

Προστίθεται ότι «στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΣΕΘ συνεχίζει τη στενή συνεργασία με άλλους φορείς και για το συγκεκριμένο θέμα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), με στελέχη του οποίου είχε αμέσως μετά συνάντηση εργασίας ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης».

Loading