Τους λόγους που χτύπησε την 63χρονη ανέφερε ο ψυκτικός στον εισαγγελέα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καθώς ο 31χρονος ψυκτικός, δήλωσε στην κατάθεση του τους λόγους που χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί την άτυχη γυναίκα.

propoli

Ο 31χρονος άντρας που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, είναι τεχνικός κλιματιστικών και βρέθηκε στο σπίτι της 63χρονης την Τετάρτη μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επισκεφτεί το σπίτι της άτυχης 63χρονης και κατά το παρελθόν, προκειμένου να κάνει την απαραίτητη συντήρηση στο κλιματιστικό της μηχάνημα.

Ο 31χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τη στιγμή που εκτελούσε τις εργασίες στο κλιματιστικό, η 63χρονη του ζήτησε να κάνει μια επιπλέον δουλειά, και συγκεκριμένα να συνδέσει τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης. Ωστόσο ο 31χρονος την ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο τη δεδομένη στιγμή καθώς δεν είχε χρόνο λόγω άλλων υποχρεώσεων και πως η 63χρονη έπρεπε να κλείσει ραντεβού εκ νέου.

Όπως είπε ο 31χρονος η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα. Επιπλέον ο συντηρητής του κλιματιστικού δήλωσε πως η γυναίκα συνόδευσε τα άσχημα λόγια της με σπρωξίματα και χτυπήματα και ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως ισχυρίζεται, την χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.

Loading