INTIME

Το δώρο Ζέρβα και οι ευχές Γεννηματά στο δήμαρχο (vd)

Ρεπορτάζ: Αντώνης Τσολναράς

propoli
«Η παράταξή σας είναι μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη που έφερε τις μεγαλύτερες πολιτικές αλλαγές στη χώρα» τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απευθυνόμενος προς τη Φώφη Γεννηματά, με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να επισημαίνει «Πράγματι, το κόμμα μας είναι συνδεδεμένο με τις μεγάλες αλλαγές στον τομέα της Αυτοδιοίκησης».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά στο δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συσκέψεων, στο πλαίσιο του προγράμματος της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στην επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ, ενώ της πρόσφερε ως δώρο ένα φουλάρι με το σήμα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η κ. Γεννηματά κατά τη διάρκεια της συνάντησης αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νόμο του «Κλεισθένη», τον οποίο και χαρακτήρισε ως «καταστροφικό» για την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Η Νέα Δημοκρατία βιάστηκε να φέρει διαδικασίες επείγοντος και αυτές οι ρυθμίσεις θα φέρουν στρεβλώσεις και προβλήματα στην καθημερινότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης», ενώ για τη Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως «η Βόρεια Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, διότι η Συμφωνία έχει προκαλέσει προβλήματα στους επιχειρηματίες της περιοχής».

Αναφερόμενη και στις προκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, η κ. Γεννηματά τόνισε: «Υπάρχουν μπροστά μας οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις. Η καταστροφή του Θερμαϊκού θα επηρεάσει τους πάντες, πρέπει να ασχοληθείτε με την κλιματική αλλαγή προτού να είναι αργά».

Από την πλευρά του, ο κ. Ζέρβας τόνισε πως «δεν πρέπει να περιγράφουμε τα προβλήματα, αλλά να τα λύνουμε».

Στο δημαρχείο Χρηστίδης, Κυριάκος και Αρβανιτίδης

Στο επιτελείο της κ. Γεννηματά βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Κυριάκος Κυριάκος, ο πρώην Δήμαρχος Εχεδώρου και νυν βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αρβανιτίδης

Loading