Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με τη… βούλα ο Βασίλης Μωυσίδης

Ρεπορτάζ Μαρία Βλάχου

propoli

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με τη… βούλα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Μωυσίδης.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος διετέλεσε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην κατάμεστη αίθουσα του «Βελλίδειου» συνεδριακού κέντρου.

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με τη… βούλα ο Βασίλης Μωυσίδης

«Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος πηγάζει από την αγάπη μου για την πόλη. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη και την ξέρω καλύτερα από τον καθένα» δήλωσε, τονίζοντας πως δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια, ούτε φέρει κάποιο πολιτικό… χρώμα.

Μωυσίδης: Ζήτησε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό και τις τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές δρομολογήθηκαν μετά την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, υποστήριξε ότι «χθες ήταν μια πολύ θλιβερή μέρα για τη χώρα και τη Μακεδονία». Ζήτησε μάλιστα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και στην Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «ώστε να πάρει ο λαός την τύχη στα χέρια του».

Παρόντες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Μωυσίδη για το δήμο Θεσσαλονίκης ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κιλτίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ανατολίτης και ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης Κώστας Θεοδωρίδης.

Loading