87η ΔΕΘ: Μπαράζ κινητοποιήσεων λόγω Μητσοτάκη – Ισχυρή αστυνομική δύναμη (ΦΩΤΟ)

Τέσσερις κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα εν αναμονή της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο με αφορμή την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

Ειδικότερα, κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς βρίσκονται στο Άγαλμα Βενιζέλου ενώ την ίδια ώρα στην Καμάρα είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση από δυνάμεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Στην Πλατεία Αγοράς είναι συγκεντρωμένοι μέλη της συλλογικότητας “Stop War on Migrants” και στον Λευκό Πύργο όσοι διαμαρτύρονται για τις νέες ταυτότητες.

Παράλληλα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός για την περίπτωση καταστολής τυχόν επεισοδίων.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής της «87ης Δ.Ε.Θ.», των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της. Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ. Αλεξάνδρου.

Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.

  • Από ώρα 15.30΄ του Σαββάτου (16-09-2023) και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σταδιακά, από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά της πόλης μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.
  • Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Δείτε επίσης: Βόλος: Ακατάλληλος ο Παγασητικός για αλίευση μετά τη θεομηνία

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com