Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για την παράσυρση 21χρονης στην Εγνατία

Αναζητείται από τις Αρχές ο 30χρονος οδηγός.

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο μαύρο Skoda, το οποίοι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να εντοπίσουν την 19χρονη και να της περάσουν χειροπέδες.

Αναζητείται ο 30χρονος

Ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ενώ έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο του αυτοφώρου. Πρόκειται για σεσημασμένο Αλβανό, που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά δεν είχε ταυτοποιηθεί επισήμως έως το βράδυ της Τετάρτης.

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκε και ο 44χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, που έχει επίσης απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, αλλά το είχε δανείσει στον 30χρονο Αλβανό φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εντοπίστηκε, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας και υποστήριξε πως δεν έχει καμία ανάμιξη με την παράσυρση της κοπέλας.

Δείτε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Για να δωρίσουμε κάποιο οίκημα, μας έθεταν όρο να τους το γράψουμε, αποκαλύπτει η Σήλια Κριθαριώτη