Νίκος Ταχιάος / Γιατί στη Βουλή;

Του Νίκου Ταχιάου*Ταχιάος: «Η εκλογή του στη θέση του δημάρχου θα στεναχωρήσει τον κ. Τσίπρα»

propoli

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου έκανε την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ώστε να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στη χώρα, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου έδειχνε για άλλη μια φορά. Είμαι άνθρωπος των αρχών και των έργων. Έχω μάθει να αγωνίζομαι με δύναμη για τις ιδέες μου και να παράγω ορατό και μετρήσιμο έργο.

Μία εκλογή μου στο κοινοβούλιο, μου δίνει την δυνατότητα να δώσω αγώνα για την πόλη μου αποτελεσματικά. Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Θεσσαλονίκη που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση.

Μία πόλη που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες, θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της, θα μεριμνά για τις πραγματικά ευπαθείς ομάδες

Ο αγώνας αυτός δεν εξαντλείται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα παραμείνω και στον δήμο ως δημοτικός σύμβουλος. Έτσι, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας, θα αποδειχθώ ακόμη πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός στην κοινή προσπάθεια της αυτοδιοίκησης για την πόλη.

Οι πολίτες του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα νεοεκλεγμένα δημοτικά συμβούλια, οι νέοι δήμαρχοι και ιδιαίτερα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπορούν να υπολογίζουν ότι σ΄ εμένα θα βρουν μία δυνατή και επίμονη φωνή που θα συνηγορεί σε ό,τι συγκεντρώνει συναίνεση και αποβλέπει στο καλό της πόλης μας.

Είμαι υποψήφιος βουλευτής για να μπορέσω να δώσω αποτελεσματικά τη μάχη ώστε να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη αυτά που δικαιούται, για το τόπο και για τους πολίτες της αλλά και για όσους ζουν και εργάζονται εδώ. Για να γίνω σύμμαχος με τους αγώνες και τα όνειρα των συνδημοτών μου, στο Κέντρο, στην Καλαμαριά, στον Εύοσμο και στοΚορδελιό, στους Αμπελόκηπους και στη Μενεμένη, στη Νεάπολη και στις Συκιές, στον Παύλο Μελά, σε κάθε δήμο και σεκάθε γειτονιά της.

Για να συμβάλω στην εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης μας. Για να συνεργαστώ στη μεγιστοποίηση των υποδομών και στην υλοποίηση των μεγάλων έργων, να παλέψω για τα προβλήματα, να καινοτομήσω για τις λύσεις και για να αφήσω πίσω αυτά που μας χωρίζουν, βάζοντας μπροστά όσα μας ενώνουν.

Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται.

*Ο Νίκος Ταχιάος είναι υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης

Loading