Έχασε 50 κιλά και άλλαξε τη ζωή του τρέχοντας!

Ο κάθε άνθρωπος που ασχολείται με το τρέξιμο το κάνει για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Άλλοι το κάνουν για την συγκίνηση του να παίρνεις μέρος σε αγώνες, άλλοι για την αίσθηση που αφήνει στο σώμα σου η συστηματική ενασχόληση με αυτό.

propoli

Μια ιστορία κίνητρο

Υπάρχουν ορισμένοι που το αντιλαμβάνονται ως την τέλεια και πιο ευχάριστη γυμναστική. Και υπάρχουν και εκείνοι που μέσα από το τρέξιμο θεωρούν βρίσκουν τρόπο να χάσουν τα περιττά κιλά.

Η τελευταία κατηγορία πρέπει να επενδύσει πολλά στο τρέξιμο και φυσικά να το συνδυάσει και με την κατάλληλη διατροφή. Όπως όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, αν υπάρχει υπομονή, επιμονή και πίστη σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, είναι δεδομένο πως το τρέξιμο μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά το χάσιμο κιλών.

Ο Ντέρικ Χάριγκτον είναι ένας από τους ανθρώπους που ανήκει στην τελευταία κατηγορία. Είναι 30 χρονών, ζει στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ να πετύχει μια εντυπωσιακή μείωση κιλών για το σώμα του: από 126 κιλά έφτασε στα 76. Φυσικά, του πήρε περίπου πέντε χρόνια κατά τα οποία έτρεχε συστηματικά.

Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος στο runnfun.gr

Loading