Αυτό είναι το νέο πάνελ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (vd)

Πρεμιέρα με χαμόγελο αλλά με εμφανή αμηχανία έκανε πρεμιέρα χθες η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha. 

propoli

«Καλό μήνα! Με το δεξί ελπίζω να έχουμε μπει στο σπίτι σας, έχουν προηγηθεί κι άλλες εκπομπές, αλλά εμείς σήμερα ξεκινήσαμε. Για εμάς σήμερα είναι το ποδαρικό μας στο δικός σας σπίτι», με αυτά τα λόγια καλωσόρισε η αγαπημένη παρουσιάστρια τους τηλεθεατές της.

Στη συνέχεια καλωσόρισε και τους συνεργάτες της –παλιούς και νέους. Η έκπληξη, ωστόσο, στο πάνελ «ήρθε» φέτος καθώς μαζί με την Ελένη Μενεγάκη θα βλέπουμε από εδώ και πέρα την Εύη Φραγκάκη η οποία για πολλά χρόνια υπηρετούσε τον τομέα της ενημέρωσης.

Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Εύη Φραγκάγκη έχει μεγάλη πορεία στην ενημέρωση, που αρχίζουμε κι εμείς σιγά σιγά να θέλουμε να πάρουμε κάτι κι από αυτήν», υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εκπομπή θα έχει και λίγο από ενημέρωση!

Στο πάνελ της παρέμεινε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Παναγιώτης Χατζιδάκης, ο οποίος έγινε μέλος της εκπομπής την περασμένη σεζόν μετά το Πάσχα. Ωστόσο, το νέο πρόσωπο-έκπληξη που προστέθηκε στο πάνελ είναι η… Εύη Φραγκάκη!

Στην κουζίνα της «Ελένης» θα είναι και φέτος ο Γιώργος Παπακώστας και ο Πέτρος Συρίγος, ενώ παραμένουν κανονικά με τις στήλες τους οι επί χρόνια συνεργάτες της: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Τάσος Τεργιάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=tzymmFbdUOs

 

Loading