Η Στικούδη κάνει την Γαλάνη και ο ΑΝΤ-1 γίνεται Survivor!

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε και χθες, Κυριακή 03 Φεβρουαρίου, το δεύτερο LIVE του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με μερίδιο τηλεθέασης 22,9% στο δυναμικό κοινό «18-54». Σε απόλυτο αριθμό το δεύτερο LIVE παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.132.808 τηλεθεατές.

propoli

Την πρώτη τους μονομαχία έδωσαν το βράδυ της Κυριακής το «Your Face Sounds Familiar» και το «Survivor» και ο νικητής ήταν ξεκάθαρος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen πρώτο το νήμα έκοψε το YFSF με 24% στο γενικό σύνολο. Μάλιστα το show μεταμφιέσεων ξεπέρασε σε τέταρτο 30%. Στη δεύτερη θέση το «Survivor» με το ριάλιτι επιβίωσης να σημειώνει 19,75 στο γενικό σύνολο.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό το YFSF βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με 21,6%. Στη δεύτερη θέση το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που σημείωσε 18,5%. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκε το «Bake off» με 9,5% στο γενικό σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι τα δύο προγράμματα θα δώσουν μεγάλη μάχη μεταξύ τους για την πρωτιά. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχει ένα πλεονέκτημα και ο ΑΝΤ-1 που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα την πρωτιά μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεθέαση, δείχνει ότι μπορεί να… επιβιώσει.

Loading