Σταθερά πρώτος ο Alpha, πτώση το Star παρά το MasterChef

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται αυτή των καναλιών για την κορυφή της τηλεθέασης.

propoli

Κάθε εβδομάδα οι σταθμοί «κονταροχτυπιούνται» για την πρωτιά. Την εβδομάδα που μας πέρασε τίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά την κορυφή. Ο ALPHA παραμένει πρώτος με ποσοστό 16,3% στο γενικό σύνολο.

Το κανάλι της Κάντζας έχει φουλάρει το πρόγραμμά του με ελληνικές σειρές. Η τακτική αυτή έχει αποδώσει τα μέγιστα αφού το κανάλι δεν έχει πέσει από την κορυφή εδώ και περίπου έξι εβδομάδες.

Την ίδια τακτική στο πρόγραμμά του ακολουθεί και ο ΑΝΤ1 με τις ελληνικές σειρές να κυριαρχούν. Το κανάλι του Αμαρουσίου την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 15,7%. Μάλιστα κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του κατά 0,6% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Σταθερά στην τρίτη θέση είναι ο ΣΚΑΪ. Το εντυπωσιακό με το κανάλι του Φαλήρου είναι ότι το ποσοστό του παρέμεινε ίδιο στο 15,3% στο γενικό σύνολο. Για τον σταθμό είναι μεγάλο πλήγμα το γεγονός ότι τα ριάλιτι που μεταδίδει δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται το Star όπου έχασε ποσοστά. Τα υπόλοιπα κανάλια δεν παρουσίασαν αυξομειώσεις στις επιδόσεις τους.

Loading