INTIME

Στέφεται πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Του Μάκη Ιωαννίδη
Έναν βαθμό στον αγώνα με τη Λάρισα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να στεφθεί πρωταθλητής Super League. Σημαντική είναι και η αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολη αποστολή κόντρα στην Ξάνθη.

propoli

ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες έχει απολογισμό ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κρατώντας την έδρα του αήττητη για επτά αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Επιλογή είναι: Νίκη για Άρη.

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ

Εντός έδρας η Λάρισα μετρά έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις ένα βαθμό προκειμένου να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα να τερματίσει το φετινό μαραθώνιο αήττητος. Εκτός έδρας ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει απολογισμό έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Η επιλογή είναι: Νίκη ΠΑΟΚ και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Ο Παναιτωλικός έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτήν από τον Ολυμπιακό με το «βαρύ» 0-5. Η επιλογή είναι: Νίκη για τον Παναιτωλικό.

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ

Λαμία και ΑΕΚ έχουν συναντηθεί πολλές φορές τη φετινή χρονιά, με τελευταία την πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μακριά από το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έχει σημειώσει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμένει ο Λεβαδειακός. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος επικράτησε της Λάρισας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Λεβαδειακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι έχουν δώδεκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Ξάνθη, εκτός έδρας, έχει απολογισμό δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες Η επιλογή είναι: Νίκη για Ολυμπιακό και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ

Από νίκη προέρχεται ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-0 του Άρη. Στο ΟΑΚΑ είναι αρκετά δυνατός έχοντας οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Ο ΟΦΗ πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη (1-0) που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χρειάζεται βαθμούς για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Μακριά από το Ηράκλειο δεν έχει νίκη και περιορίστηκε σε πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σημαντική αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες καθώς θέλουν να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στη Super League. Ο ΠΑΣ έχασε με 1-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Στα Γιάννενα έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Αστέρας παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στον Λεβαδειακό. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: Νικη για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Politik την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Loading