Στη διεύθυνση Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αλλαγές σε πρόσωπα στον ΣΚΑΪ που ίσως να είναι προάγγελος της… στροφής που αναμένεται να κάνει το κανάλι στο πρόγραμμά του και όχι μόνο.

propoli

Ο Χάρης Γούλιος, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο επικεφαλής της επικοινωνίας και μάρκετινγκ του σταθμού, αποχώρησε από τη θέση που κατείχε όχι όμως και από τον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Η συνεργασία του θα συνεχιστεί με τον φαληρικό σταθμό από άλλο μετερίζι αφού θα παραμείνει ως σύμβουλος σε θέματα μάρκετινγκ.

Τη θέση του, ως νέα διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ανέλαβε η Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία υπήρξε στο παρελθόν διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η Αμαλία Κυπαρίσση ήταν στέλεχος της ΠΑΕ Πανθηναϊκός επί προεδρίας Γιάννη Βαρδινογιάννη πριν γίνει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ακολούθησε η ενασχόλησή της ως στενή συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Ρουσσόπουλου.

Είναι σύζυγος του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, πολλών άλλων ελληνικών συλλόγων καθώς και μέλος της της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Συμμετείχε επίσης στην τηλεοπτική εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny».

Loading