Η Ρεάλ Μαδρίτης τινάζει την μπάνκα με μισό δισ. για μεταγραφές!

Έτοιμη να δαπανήσει έως και μισό δισ. ευρώ για μεταγραφές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη φετινή, παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδας Equipe, σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ για τα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

propoli

Ο τεχνικός της «βασίλισσας», λοιπόν, φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση των Εμπαπέ, Πογκμπά και Αζάρ, καλώντας τη διοίκηση των «μερέγκες» να παίξει τα… ρέστα της, προκειμένου να επαναφέρει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης τη χαμένη λάμψη της.

Το πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας έχει τίτλο «Casino Royal» και, εκτός από το λογότυπο της Ρεάλ Μαδρίτης και το βλέμμα του Ζιντάν «φιλοξενεί» τις φιγούρες των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

Χαμηλώνει τις προσδοκίες η Marca

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η ισπανική εφημερίδα Marca δεν υιοθετεί όλα όσα γράφουν οι Γάλλοι, καθώς έχουν μία ένσταση για την περίπτωση του Εμπαπέ. Όχι για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης ή την αξία του, βεβαίως, αλλά για τις πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής του. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, ο διεθνής Γάλλος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο -σημαντικό στις μέρες μας- κομμάτι του μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, δύσκολα θα συναινέσουν οι Παριζιάνοι στην παραχώρησή του, όσο υψηλή και αν είναι η προσφορά των «μερέγκες».

Loading