Φωτογραφία αρχείου

Καραγιαννακίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει κάθε επαφή με την κανονικότητα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει κάθε επαφή με την κανονικότητα» τόνισε σε συνέντευξη του στον flash 99,4  και την εκπομπή «Politik – Μιλάμε Πολιτικά» ο υποψήφιος Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Νίκος Καραγιαννακίδης.

propoli

Έκανε λόγο για τιμωρητική ψήφο ή ψήφο αγανάκτησης. «Ο κόσμος έφαγε την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις εκλογές του 2015» είπε.

Χαρακτήρισε δείγμα ανωριμότητας για όποιον λέει ότι θα πάει στην παραλία και ότι βαριέται να ψηφίσει. «Έρχονται άνθρωποι από το εξωτερικό να ψηφίσουν και κάποιοι από την χώρα να κάθονται στην παραλία»  επεσήμανε.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι ένα κόμμα που βουλιάζει μέσα στα ψέματα, ένα κόμμα χωρίς πρόγραμμα.

Κατηγόρησε για πολιτική ανωριμότητα όσους πίστεψαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το επιχείρημα ότι με ένα νόμο θα καταργηθεί το μνημόνιο και ότι θα καταργούνταν τα διόδια.

Αναφερόμενος στο θέμα της πραγματικής οικονομίας, ο κ. Καραγιαννακίδης επεσήμανε ότι είναι ακριβή η αγορά εργασίας στη χώρα μας και για αυτό με τα σχέδια της ΝΔ για την ελάφρυνση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Εκτίμησε ότι με την ελάφρυνση της φορολογίας θα επιστρέψουν στη χώρα μας περίπου 20-30.000 επιχειρήσεις δημιουργώντας περίπου 100.000 θέσεις εργασίας.

Επεσήμανε ότι η ψήφος για την πόλη μας – τη Θεσσαλονίκη – είναι τεράστια ευκαιρία. Ανέδειξε ως τα μεγαλύτερα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, την ανεργία και την ανασφάλεια που βιώνουν οι πολίτες.

Loading