INTIME

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη ο Κ. Γρηγοριάδης

Υποψήφιος με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, ΜεΡΑ25 θα είναι στις ευρωεκλογές ο Κλέων Γρηγοριάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στον ρ/σ News 24/7.

propoli

Όπως τόνισε συγκεκριμένα, «θα είμαι υποψήφιος όπου μου ζητηθεί, θα γίνω και αφισοκολλητής και απεργός πείνας αν χρειαστεί», ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι εκλογές θα διεξαχθούν σε πολωμένο κλίμα, κάτι που θα προκαλέσει πρόβλημα στα μικρά κόμματα.

«Έχει αποδειχθεί ιστορικά, ότι υπάρχει κομμάτι του ελληνικού λαού που αντιδρά, που δεν πάει να ψηφίσει, ωστόσο η κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ» είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον σημείωσε ότι ΜεΡΑ25 είναι απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση που φασιστοποιείται και συμπλήρωσε πως πρώτιστο μέλημα είναι να «σηκώσει τους ανθρώπους από την αδράνεια».

«Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί, έχουμε υποχρέωση απέναντι στους επόμενους για τον κίνδυνο του φασισμού» υπογράμμισε και αναφερόμενος στη ΝΔ τόνισε ότι «υπάρχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης που από τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο φασισμός και συνεχίζουν να φέρονται φασιστικά».

Τέλος δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» του και εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, τονίζοντας ότι «δεν είναι ανέντιμος και απατεώνας, αλλά ο δημόσιος λόγος του, είναι απαράδεκτος για έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί την κυβέρνηση».

Loading