Ηχογραφημένο μήνυμα «καίει» τον Τραμπ στην υπόθεση με τα κουνελάκια

Μέχρι τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ την έβγαζε καθαρή με τα ερωτικά του σκάνδαλα, ωστόσο τώρα το πράγμα δείχνει να σοβαρεύει, καθώς ο τέως δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Κοέν τον είχε ηχογραφήσει κρυφά να δίνει εντολή για δωροδοκία σε πρώην μοντέλο του Playboy προκειμένου να μη μιλήσει για τις παράνομες σχέσεις που είχε μαζί του.

propoli

Όπως αναφέρουν οι New York Times η συνομιλία του Τραμπ με τον Κοέν έγινε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 και το FBI αυτή τη στιγμή έχει την επίμαχη κασέτα. Για την ακρίβεια την κατάσχεσε κατά την επιδρομή του στο δικηγορικό γραφείο του νωρίτερα αυτό τον χρόνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Μάλιστα οι δύο άνδρες, συζήτησαν για την καταβολή χρημάτων στο πρώην «κουνελάκι» του Playboy Κάρεν Μακντούγκαλ, η οποία έχει δηλώσει πρόσφατα ότι είχε επί χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον Τραμπ ξεκινώντας από το 2006. Και για να φανταστεί κανείς τη χρονική διάρκεια η συζήτηση αυτή έγινε μόνο δύο μήνες πριν από τις εκλογές του 2016.

Στο μεταξύ ο νέος δικηγόρος του Ντ. Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι παραδέχθηκε στους NYT ότι η ηχογράφηση πράγματι υπάρχει, ωστόσο πρόσθεσε ότι η πληρωμή στο «κουνελάκι» δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η ηχογράφηση κράτησε μόλις δύο λεπτά και στο διάστημα αυτό ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έκανε τίποτα λάθος.

Επίσης πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της ηχογραφημένης συνομιλίας, ο Τραμπ είπε στον Κοέν να πραγματοποιήσει την πληρωμή με τη μορφή επιταγής, ώστε να αποτελεί τεκμήριο για ενδεχόμενες έρευνες. «Αν δούμε την κατάσταση στο ευρύτερο της πλαίσιο πρόκειται για ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο» είπε συγκεκριμένα ο Τζουλιάνι.

Loading