Τραγωδία με 11 νεκρούς σε λίμνη στο Μιζούρι των ΗΠΑ

Έντεκα άνθρωποι νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν ένα τουριστικό πλοιάριο με 30 επιβαίνοντες βυθίστηκε στη λίμνη Table Rock.

propoli

Σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας, Στόουν Νταγκ Ρέιντερ, αιτία για τη βύθιση του πλοιαρίου αποτέλεσαν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που άρχισαν να πνέουν στην περιοχή, γεγονός που οδήγησε στην πλήρη απώλεια του ελέγχου του από τον καπετάνιο.

Άμεσα στην περιοχή, έσπευσαν σωστικά συνεργεία και μια ομάδα δυτών προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνα και να εντοπίσουν τους επιβαίνοντες.

Η βύθιση του σκάφους έγινε αντιληπτή και από πελάτες που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εστιατόριο, όπου και επικράτησε πανικός.

Με αφορμή τον τραγικό απολογισμό του δυστυχήματος, συλλυπητήριο μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Εκφράζω την βαθύτατη συμπάθειά μου προς τις οικογένειες και τους φίλους των ατόμων που επλήγησαν από το τρομερό δυστύχημα με πλοιάριο στην Πολιτεία του Μιζούρι. Μια τέτοια τραγωδία, μια τέτοια μεγάλη απώλεια. Είθε ο Θεός να είναι μαζί σας» τόνισε στο μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε την ανάρτηση του Ντ. Τραμπ:

Loading