Νοτοπούλου: «Να φτιάξουμε μία πόλη δίκαιη για τους πιο αδύναμους»

Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

propoli

Μετά την συνάντηση με εργαζόμενους στις υπηρεσίες των δικαστηρίων, η ομάδα του συνδυασμού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου κατά την διάρκεια της οποίας η κα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη εξαιρετική συνεργασία που είχαν και από τη θέση της στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

«Από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησα διαπίστωσα ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, έκανε μία τεράστια στροφή τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στη δική σας διοίκηση», υπογράμμισε και τόνισε πως ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης «είναι πιο κοντά στον πολίτη, είναι ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο φάνηκε τόσο από τα κλαδικά αιτήματα τα οποία εσείς υπηρετείτε με διαφορετικό τρόπο, όσο και με μία σειρά από κοινωνικές δράσεις που είχαμε και την χαρά να συνεργαστούμε».

Αναφερόμενη στα ζητήματα που έχουν τεθεί από τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου, όπως αυτό του χώρου των δικαστηρίων που παραμένει σε εκκρεμότητα, η κα Νοτοπούλου σημείωσε πως «Θεωρώ ότι το να έχετε τον / την δήμαρχο συμπαραστάτη σε μία τέτοια προσπάθεια, διευκολύνει πάρα πολλά ζητήματα».

«Οι πολίτες έχουν τεράστια ανάγκη σε νομική υποστήριξη»

«Αυτό που εμείς έχουμε εντοπίσει, είναι ότι οι πολίτες έχουν τεράστια ανάγκη σε νομική υποστήριξη. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος υποστήριξής τους, σε συνεργασία με τον δήμο, χωρίς να πλήττονται επαγγελματικά δικαιώματα σας», ανέφερε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως «προσπαθούμε να φτιάξουμε μία πόλη δίκαιη για τους πιο αδύναμους, και εδώ είναι η ώρα που ο καθένας είναι μπροστά στις ευθύνες του».

Loading