Πυρά Κυρίζογλου σε Νοτοπούλου για τις χρηματοδοτήσεις του ΥΜΑΘ

Πυρά εναντίον της υφυπουργού Εσωτερικών και υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου με αφορμή τη χρηματοδότηση νεανικών δράσεων από πρόγραμμα του ΥΜΑΘ.

propoli

Σε ερώτηση του Politik.gr για το θέμα, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης της ΠΕΔ-ΚΜ, ο κ. Κυρίζογλου είπε «Εκατό μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές να είσαι υποψήφιος δήμαρχος σε μια πόλη τη Θεσσαλονίκη και να κατέχεις αξίωμα υπουργικό, όπως η κ. Νοτοπούλου, και να μοιράζεις, δεν έχει σημασία με ποιες διαδικασίες, τα χρήματα αυτά τα συγκεκριμένα είναι μια ένδειξη παλαιοκομματισμού φαύλου που εμφανίζεται δυστυχώς ως μια πρακτική από νέο άνθρωπο. Δεν έχει σημασία αν είσαι νέος ή μεγάλος στην ηλικία. Ο παλαιοκομματισμός δεν ξεχωρίζει νέους ή μεγάλους».

Και πρόσθεσε «Είναι δυστυχώς ένα φαινόμενο απαράδεκτο το οποίο φυσικά εμάς μας βρίσκει αντίθετους. Όποιος θέλει να χρησιμοποιεί το δημόσιο χρήμα και το αξίωμά του για να υποστηρίζει τη δική του υποψηφιότητα, ανεξάρτητα ποιες διαδικασίες έγιναν και πώς τα βάφτισαν τα χρήματα, είναι παλαιοκομματική φαυλότητα».

Μαρία Βλάχου

Loading