Αποδοκιμασίες κατά του Γιαννούλη στα Γιαννιτσά (vd)

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε στα Γιαννιτσά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

propoli

Όπως αναφέρει το euronews, o κ. Γιαννούλης βρέθηκε στα Γιαννιτσά την Κυριακή, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία και ήρθε αντιμέτωπος με αντιδράσεις κατά τις Συμφωνίας των Πρεσπών, πολλοί, όμως, ήταν και εκείνοι που του εξέφρασαν την στήριξή τους.

«Είσαι ανεπιθύμητος στην πόλη και προδότης»

Μερίδα πολιτών αποδοκίμασε τον υποψήφιο περιφερειάρχη, ενώ περνούσε από τον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, αποκαλώντας τον «προδότη» και χαρακτηρίζοντας τον ανεπιθύμητο στην πόλη. Πολίτης που βρισκόταν σε παρακείμενο εστιατόριο ρώτησε τον κ. Γιαννούλη αν «ήρθε στην Νότια Μακεδονία», ενώ άλλος την στιγμή που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να του μιλήσει, του είπε ότι δεν θέλει να τον ακούσει και τον κάλεσε “να πάει στα Σκόπια”.

«Μην μ’ ακουμπάς θα με λερώσεις», του είπε άλλος πολίτης.

«Είστε προδότης και προτιμότερο είναι να μην ξαναπατήσετε εδώ» είπε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη κάτοικος της πόλης, ο οποίος τον κάλεσε επίσης να «σκέφτεται καλύτερα αυτά που λέει», αναφερόμενες σε παλαιότερες τηλεοπτικές δηλώσεις του. «Να θυμάστε πως η Μακεδονία είναι ελληνική», υπογράμμισε ο ίδιος πολίτης στον Χρήστο Γιαννούλη, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη να απαντά: «το θυμόμαστε».

Δείτε το βίντεο του euronews.com:

Loading